Indian Summer Festival is de volgende in ons rijtje Festivalinfo. Maxazine brengt je de komende weken namelijk de leukste festivals van het seizoen, met alle info die je wil weten!

Indian Summer FestivalIndian Summer Festival is een jaarlijks festival, dat wordt gehouden in het Nederlandse recreatiegebied Geestmerambacht in Langedijk. Het festival heeft 4 tot 9 podia’s van pop tot rock, en van dance tot theater/comedy. Het festival trekt jaarlijks c.a. 25.000 bezoekers uit heel het land. Al 15 jaar is Indian Summer één van de grootste zomerfestivals van Noord-Holland. Met een brede line-up, van dance tot pop en rock, de altijd bomvolle 80′s/90′s/00’s-tent, mooie aankleding en natuurlijke omgeving is Indian Summer een jaarlijks terugkerend feest voor iedereen van Zaandam tot Den Helder en van Egmond tot Enkhuizen.

De eerste editie vond plaats in 2001, dit met de gedachte dat er in de kop van Noord-Holland maar weinig origineels gebeurde op het gebied van muziek. Hierin wilde de initiator en organisator Marco Kuiper verandering brengen. Dit jaar viert Indian Summer Festival haar 15-jarig jubileum met een tweedaagse editie op vrijdag 5 en zaterdag 6 junimet onder andere Anouk, Kensington en Racoon op het programma.

In de voorgaande jaren heeft het festival zich op de kaart gezet door regelmatig grote internationale artiesten binnen te slepen. Zo stonden o.a. The Prodigy, Lily Allen, Miles Kane, Keane, Novastar, Underworld en Tom Odell al op het podium in Langedijk.

Het festival is dit jaar ingedeeld in 4 podia en de 80’s/90’s tent is één van de vaste waarde op het Indian Summer en natuurlijk ontbreekt deze succesvolle tent dit jaar niet. Ook is het dit jaar weer mogelijk te overnachten op de naastgelegen camping en kan je de huiselijke luxe in vorm van een camper of camping ook prima kwijt in het weiland.

Voor dit mooie Noord-Hollandse festival zijn nog kaarten te verkrijgen:
Dagkaart vrijdag 5 juni: €37,50
Dagkaart zaterdag 6 juni: €42,50
Weekendticket (zonder camping): €55
Weekend combi-ticket (incl. camping): €75
Campers & caravans: €21

Line-up Indian Summer Festival 2015:

Anouk ~ Racoon ~ Kensington ~ Dotan ~ Jett Rebel ~ Milky Chance ~ Alvaro & MC KC Jones ~ Memphis Maniacs ~ The Partysquad ~ La Pegatina ~ Dirtcaps ~ Girls Love DJ’s ~ Roul And Doors ~ Bade ~ Rondé ~ Sunday Sun ~ The Kik

Deel: