Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Dinsdag 28 april: Jacco Gardner in Hedon Zwolle

Jacco Gardner is een multi instrumentalist en producer uit Hoorn. Geïnspireerd door Neo-Psych, Baroque Pop songs zijn voornamelijk helden als Syd Barrett, Curt Boettcher, Brian Wilson, The Zombies en andere pioniers op het gebied van studioproductie en songwriting in de jaren 60.

Na een tour van meer dan 180 concerten over de hele wereld, een wisseling van bandleden en natuurlijk een prachtige CV van awards, memorabele hoogtepunten en mijlpalen, heeft Jacco Gardner tijd gevonden om te werken aan de opvolger van ‘Cabinet of Curiosities’. Dit album werd eerder al beschouwd als een van de beste platen van eigen bodem van 2013. Het Nederlandse wonderkind dat ook ver buiten de landsgrenzen werd opgepikt door zijn spannende psychedelische 60’s pop en indie

Meer info en kaarten:  http://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/3704/jacco-gardner

Deel: