De Amerikaanse band Imagine Dragons komt op 5 februari naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Het optreden maakt onderdeel uit van de ‘Smoke + Mirrors World Tour’. Eerder dit jaar bracht de band uit Las Vegas hun langverwachte tweede album ‘Smoke + Mirrors’ uit, met onder andere de hitsingles ‘I Bet My Life’ en ‘Shots’. Kaarten voor de show zijn vanaf 1 mei verkrijgbaar via de bekende verkooppunten.

Imagine Dragons gaf eerder drie overtuigende optredens in Nederland. Vorig jaar stond de band als één van de headliners op Lowlands, in 2012 was het viertal te zien in de Kleine Zaal van Paradiso en in de Melkweg (2013). De intieme optredens staan in groot contrast met de ‘Smoke + Mirrors World Tour’.

Imagine Dragons

Imagine Dragons wordt in 2009 opgericht en bestaat uit zanger Dan Reynolds, gitarist Wayne Sermon, bassist Ben McKee en drummer Daniel Platzman. In 2012 verschijnt het debuutalbum ‘Night Visions’, dat in Nederland een platina award krijgt. De grote hits ‘On Top Of The World’, ‘Demons’ en ‘Radioactive’ zijn afkomstig van dit album.

Deel: