Maxazine tipt!: Snakepit Rhythm ‘n’ Roots night in W2 Den Bosch

 

Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Vrijdag 27 maart: Snakepit Rhythm ‘n’ Roots night in W2 Den Bosch

Drie bands deze avond in W2.

T-99 is een Nederlandse band en trad wereldwijd 600 keer op, deelde het podium met Chuck Berry, Dr. John, Los Lobos en Little Feat, maakte een plaat met Dave Gonzales van The Paladins en wordt gezien als de grondlegger van de alternatieve rootsrock. Het Amsterdamse drietal zanger/gitarist Mischa, zanger/drummer Martin en contrabassist Donné wist uit te groeien tot één van de meest opvallende en invloedrijke bands ter wereld.

Rootbag is een trio dat zich vooral laat inspireren door de zuidelijke staten van Amerika. Bevlogen en met échte liefde voor de elementaire blues uit Mississippi, hartveroverende swamp-pop uit Louisiana en sexy grooves uit New Orleans, met een uitgebreid en gevarieerd repertoire de hartslag van deze zuidelijke staten voelbaar. Bekend en obscuur passeren de revue en stilzitten is geen optie.

Big Ritch and the Blacksmith Company is een band die zijn heil zoekt in de 50’s & 60’s style Blues en spelen nummers van onder andere Freddie King en Little Charlie & the Nightcats. De uitmuntende harpsolo’s van Big Ritch, ondersteund door de opzwepende ritmes van the Blacksmith Company staan garant voor een stampende, dampende en dansende tent. (bron W2)

Meer info en kaarten:  http://www.w2.nl/

Deel: