Stevie Ann treedt zaterdag 28 maart op bij Podium De Noordkade in Veghel. De singer-songwriter zal een intieme solo show neerzetten op een unieke locatie. Exclusief voor lezers van Maxazine zijn er kaarten te winnen!

Stevie Ann bestormde voor het eerst de hitlijsten op haar negentiende en heeft inmiddels vier albums op haar naam staan, als ook een Essent Award en een Zilveren Harp. Haar laatste album, California Sounds, is geïnspireerd door het Los Angeles van de jaren zeventig. “Ik voel een soort van verlangen naar iets wat ik eigenlijk nooit bewust heb meegemaakt maar wat er wel bestaat. Een duidelijke muzikale stijl uit die periode”, aldus Stevie Ann zelf. Daarnaast zijn er invloeden te horen van John Mayer, Dusty Springfield en Fleetwood Mac.
Lucy Paul staat in het voorprogramma. Zij is een twintigjarige singer-songwriter uit Gemert. Met haar muziek wil ze een verhaal vertellen waarin mensen zichzelf herkennen.

Win
Jij kunt twee kaarten winnen door je naam en telefoonnummer te mailen naar stevieann@maxazine.nl.

Deel: