De organisatie van Pinkpop heeft nieuwe namen toegevoegd aan het programma van de aankomende editie. Dat is via het officiële Twitteraccount van het festival bekend gemaakt.

Het gaat om negen nieuwe namen. Voor vrijdag 12 juni zijn Shaka Ponk, Aurora en Coasts toegevoegd aan het programma van die dag. Voor de dag daarna Gaz Coombes, Lonely The Brave, Twin Atlantic en Causes. En tot slot voor de laatste dag, zondag 14 juni, zijn de band Peace en singer-songwriter Frank Turner en zijn band The Sleeping Souls er extra bijgekomen.

Pinkpop vindt dit jaar plaats vanaf vrijdag 12 t/m zondag 14 juni in Landgraaf. De headliners van dit jaar zijn Muse, Robbie Williams en de Foo Fighters. Andere namen die er dit jaar zullen optreden zijn o.a. Elbow, Slash, Faith No More, Paloma Faith, George Ezra, Avicii, The Script, Pharrell Williams, Sam Smith, De Jeugd van Tegenwoordig en Counting Crows.

Deel: