Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 25 maart: Racoon in Tivoli Vredenburg Utrecht

Het succes van de Zeeuwse rockband Racoon blijft doorgroeien. Met het zeer goed ontvangen album ‘Liverpool Rain’ uit 2011, de ontroerende single ‘Oceaan’ (2012) en het album ‘The Singles Collection’ (2013) stapelt de band moeiteloos mijlpaal op mijlpaal. Maar geen reden om stil te zitten. Racoon’s nieuwe album ‘All In Good Time’ is op 13 februari dit jaar uitgebracht.

Sinds het debuutalbum ‘Till Monkeys Fly’ uit het jaar 2000 heeft Racoon zicht ontwikkeld van een melodieuze rock-groep tot een band die steeds meer singer-songwriter en akoestisch materiaal uitbrengt. Ze wisten grote hits te scoren zoals ‘Love You More’,  in 2005 bekroond met 3FM’s ‘Schaal van Richter’. In de jaren die volgden speelde Racoon o.a. op Pinkpop, Parkpop en tijdens ‘De Vrienden van Amstel LIVE’ concerten.

Verwacht een Good Time, of zoals Racoon zelf zegt: ‘We gaan alles uit de kast halen om er bijzondere avonden van te maken!’

Meer info en kaarten:  http://www.tivoli.nl/TivoliVredenburg

Deel: