De organisatie van North Sea Jazz heeft weer een aantal namen aan hun line up voor dit jaar toegevoegd. O.a. Selah Sue, Emeli Sandé en Jamie Cullum zullen dit jaar op het festival in Rotterdam optreden.

Andere namen die vandaag aan het programma zijn toegevoegd zijn Michael Kiwanuka, Marcus Miller, Lizz Wright,  Candi Staton, Ben l’Oncle Soul, Lianne La Havas, Gary Clark Jr, Branford Marsalis Quartet, Kwabs, Jessie Ware en Marcus Miller. Hiervoor waren o.a. Lady Gaga & Tony Bennett, John Legend, Paolo Nutini, Chaka Khan, Mary J. Blige, D’Angelo and The Vanguard, Lionel Richie, Hozier en Alabama Shakes al bevestigd voor de line up van deze editie.

North Sea Jazz vindt komend jaar plaats van 10 tot en met 12 juli in Ahoy Rotterdam.De voorverkoop is hiervoor al begonnen. Dagkaarten zijn 85 euro, terwijl weekendkaarten 200 euro per stuk zijn.

Foto (c) Sander Rijken/Maxazine

Deel: