Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Dinsdag 24 maart: Sean Rowe in Doornroosje Nijmegen

‘Magic’, de eerste plaat van de Amerikaanse singer-songwriter Sean Rowe, wordt omschreven als een magische plaat die je compleet van je sokken blaast. Alle gerenommeerde muziektijdschriften in binnen- en buitenland kwamen superlatieven tekort en prezen Magic stuk voor stuk de hemel in. Rowe zingt op zijn tweede plaat ‘The Salesman And The Shark’ met zoveel gevoel en passie weet als geen ander songs eigen te maken. Zijn stem is uit duizenden te herkennen. De loepzuivere stem maakt veel indruk en die live nog vele malen beter tot zijn recht komt als op de plaat.

Zijn allernieuwste album ‘Madman’ verscheen in september 2014. Als Sean Rowe in dit tempo doorgaat, kunnen we nog heel wat albums van deze bijzondere liedjesschrijver en verhalenverteller.

Meer info en kaarten:  http://www.doornroosje.nl/agenda/

Deel: