Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

 

Vrijdag 20 maart: Karnivool in Melkweg Amsterdam

De Australische progressive-rockband Karnivool klinkt met name door zanger Ian Kenny, die je met zijn heldere stem eigenlijk verwacht bij een poprockband, anders dan andere bands in dat genre. Hij biedt het perfecte muzikale tegenwicht voor de soms loodzware riffs, want Karnivool heeft zijn verleden als alternative/nu-metalband nog niet helemaal van zich afgeschud.

Na de overdonderde show in 2013 komt de Australische band Karnivool weer terug naar de Melkweg. Vaak omschreven als de Australische Tool en in hun thuisland op handen gedragen. Maar ook in Europa groeit hun schare fans gestaag. Met hun laatste album ‘Asymmetry’ schudden ze ze definitief het ‘Tool stempel’ van zich af en hebben ze hun eigen sound gevonden.

Meer info en kaarten:  http://www.melkweg.nl/nl/agenda

Deel: