Op vrijdag 20 maart zal Blur hun nieuwe album ‘Magic Whip’ voor de eerste keer live ten gehore brengen tijdens een geheime intieme show in Londen en JIJ kan erbij zijn.

Geen digitale wachtrijen voor kaartjes en geen kleine lettertjes met ‘for UK only’, iedereen maakt evenveel kans om kaarten voor deze show te winnen. Via de website van Blur kan je je aanmelden en doe je direct mee voor de loting. Wie al kaarten heeft gekocht voor het optreden van Blur in Hyde Park maakt extra kans, met je ordernummer kan je een tweede keer meedoen om kans te maken bij de loting om zo aanwezig te kunnen zijn bij de intieme show.
Voor wie niet wordt ingeloot voor de show hoeft niet helemaal getreurt te zijn, de secret gig zal op 25 maart éénmalig worden gestreamt via youtube.com/beatsbydre om 20:00 uur Nederlandse tijd.

Op 19 februari hield Blur een persconferentie waarin ze bekend maakte een nieuw album te hebben gemaakt. Het album ‘Magic Whip’ verschijnt 27 april in de winkels en zal op CD, Vinyl en digitaal worden uitgebracht en is ook verkrijgbaar met limited lito.

Deel: