In 2010 kwam de Vlaamse band zachtjes op de deur kloppen met de EP ‘Imagine Mountains’. Etherische folk die meteen opviel door het ongrijpbare stemgeluid van zanger Max Colombie. Vier jaar later barst de hype rondom Oscar and the Wolf met de release van het debuutalbum ‘Entity’ pas echt goed los. In thuisland Belgiė kreeg het album de platina status en snel laat de band een spoor van uitverkochte zalen en stampvolle tenten achter zich, waaronder een Belgische Lotto Arena, een clubtour door Nederland, een bezoek aan Lowlands en een optreden op Eurosonic, dat na afloop door 3voor12 als absolute topper van ESNS 2015 werd bekroond.

De dromerige melodieėn en hypnotiserende beats van singles ‘Princes’ en ‘Strange Entity’ zijn momenteel niet weg te slaan uit de ether en met een bezoek aan Where The Wild Things Are afgelopen weekend, een uitverkochte Paradiso in april en een optreden op Pinkpop in het vooruitzicht is de band dit jaar dan ook klaar voor het grotere werk.

Op vrijdag 13 november mogen we ons, in tegenstelling tot wat de datum doet vermoeden, gelukkig prijzen met een optreden van Oscar and The Wolf in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Oscar and the Wolf + supportact
Vrijdag 13 november 2015, Heineken Music Hall, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur. Tickets: €29,- (excl. Servicekosten)
Kaartverkoop start vrijdag 13 maart om 10:00 uur.

Deel: