Ex-Beatle Paul McCartney zal op zondag 7 juni optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert is onderdeel van zijn ‘Out There’ tour.

Naast Amsterdam zal in Londen, Birmingham, Liverpool, Parijs, Oslo, Stockholm en op het Roskilde festival in Denemarken op 4 juli. In 2012 gaf hij voor het laatst een concert in Nederland. Toen stond hij in een uitverkocht Ahoy in Rotterdam. Maar het is voor het eerst in 43 jaar dat Paul McCartney weer in Amsterdam zal optreden. De voorverkoop voor het concert start op vrijdag 13 maart om 10:00 via Ticketmaster. De tickets zijn verkrijgbaar vanaf 85 t/m 129 euro.

Op zijn 72ste is Paul McCartney nog altijd zeer actief. Naast samenwerkingen met Kanye West en Rihanna zal hij binnenkort ook te horen zijn op een nieuw album van Hollywood Vampires, de supergroep van Johnny Depp, Alice Cooper en Joe Perry. Voor het album nam hij met deze band het nummer ‘Come And Get It’ opnieuw op. Een nummer dat hij in 1969 schreef voor de band Badfinger die er een hit mee hadden.

Deel: