Nick Gordon, de vriend van de sterven liggende Bobbi Kristina Brown, wordt verdacht van mishandeling van de dochter van Whitney Houston en Bobby Brown. Dat zegt een bron tegen de Amerikaanse roddelsite TMZ. Naar het schijnt had Bobbi Kristina verschillende verwondingen die de aandacht trokken van de politie.

De gezamelijke vriend, Max Lomas, zou rond 21:00 uur op bezoek zijn gekomen in het appartement van Nick en Bobbi Kristina. Naar eigen zeggen heeft hij haar in eerste instantie niet gezien, en alleen gesproken met Nick. Bobbi Kristina zou volgens Nick in de slaapkamer zijn. Nick moest even later even weg en liet Max alleen achter in het appartement. Deze opende even later de voordeur voor een medewerker van de kabeltelevisiemaatschappij. Toen deze in de slaapkamer moest zijn, ontdekte Max Bobbi Kristina, die bewusteloos, met haar gezicht naar beneden, in de badkuip lag, waarna hij Nick terug naar het appartement riep.

Nick heeft nog reanimatie toegepast, alvorens hij met spoed het huis begon op te ruimen en bloedvlekken probeerde te verwijderen. Het stel staat bekend een gewelddadige relatie te hebben. De politie heeft Nick en Max inmiddels allebij willen ondervragen, maar naar het schijnt wil Max alleen met de politie praten nadat hij volledige immuniteit van de politie krijgt. Voor zover bekend is dit nog niet geregeld en heeft Max dus alsnog geen verklaring afgelegd.

Foto (c) Asterio Tecson – Flickr: 135

Deel: