Begin deze maand verscheen de single ‘Only One’ van rapper Kanye West en exBeatle Paul McCartney. Een opmerkelijke samenwerking. En op social media werd een generatiekloof pijnlijk blootgelegd toen fans van West zich afvroegen wie die Paul McCartney eigenlijk was.

Al gelijk maakten beiden artiesten bekend dat er meer nummers uit deze samenwerking zouden verschijnen. Eén nieuw nummer daarvan verscheen dit weekend: ‘FourFiveSeconds’. Waarop ook Rihanna is te horen. Het nummer is een akoestisch duet tussen West en Rihanna. Paul McCartney speelt akoestische gitaar en orgel.

Nog altijd is er niet bekend of deze nummers ook op het nieuwe album van Kanye West zullen verschijnen. Wel heeft hij een nieuw studio album voor dit jaar aangekondigd, maar ook daarvan is geen releasedatum of titel bekend. Wel zou een ander nummer met Paul McCartney als titel ‘Piss On Your Grave’ hebben.

Deel: