Singer-songwriter Stevie Ann is op 30 en 31 januari en op 1 februari 2015 te zien in de voorstelling Reimsreisje. Reimsreisje is een productie van De Nationale Opera en wordt uitgevoerd in Nationale Opera & Ballet in Amsterdam. Componist Bob Zimmerman maakte van Rossini’s komische opera Il viaggio à Reims deze hedendaagse bewerking voor een jong publiek.

“Toen ik gevraagd werd voor deze opera muziek te schrijven en er ook nog de rol van Corinna in te spelen, heb ik er wel even over na moeten denken. Het is wat je noemt uit je “comfort zone” kruipen. De repetities zijn nu in volle gang en ik vind het geweldig om met deze klassiek geschoolde professionals op het podium te staan.” Aldus Stevie Ann.

Het auteursduo Bindervoet & Henkes is verantwoordelijk voor een nieuwe, Nederlandse tekst. Regisseur Marcel Sijm zorgt ervoor dat er veel te genieten en te lachen valt, hij is een echte theatermaker. Het Nederlands Kamerorkest, onder leiding van Aldert Vermeulen, zorgt voor de muzikale omlijsting.

Speeldata:
30 januari 2015 – 19:00 uur – première
31 januari 2015 – 13:30 uur
31 januari 2015 – 19:00 uur
1 februari 2015 – 13:30 uur

Deel: