Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Donderdag 15 januari: Janne Schra in Apollo Emmen

Janne Schra is bij de meesten bekend als zangeres van de band Room Eleven met het album ‘Six White Russians & A Pink Pussycat’. De band toerde in de jaren 2006 tot 2010 onder meer door Canada, Japan en Zuid-Afrika met swingende jazzpop. Daarna zong Janne nog in haar eigen band Schradinova waarin haar stem meer power en volume liet horen.

Op haar titelloze solo debuutalbum uit 2013  werd plaatsgemaakt voor meer subtiliteit, intimiteit en klein durven zijn. Haar nieuwste album “Ponzo” is volgens Janne zelf ‘een opzwepend, rond en catchy album’ dat is geproduceerd door partner Torre Florim van De Staat. De plaat werd in de intieme beslotenheid van hun eigen woonkamerstudio opgenomen en als je goed luistert bestaat de kans dat je wellicht ook andere geluiden hoort, van de hond van de buren bijvoorbeeld of de buurtkinderen die net van school zijn gehaald.

Meer info en kaarten:  http://www.poppodiumapollo.nl/?p=1746

 

Deel: