Dat Sam een groot fan is van Beyoncé dat wisten we wel en dat hij een lekker moppie kan zingen natuurlijk ook, maar dat Smith dit ook schaamteloos combineert onder de douche is toch een leuk nieuwtje dat zijn vriend met ons deelt. Onlangs werd een kort filmpje geplaatst op Instagram door Sam’s vriendje Jonathan Zeizel waarin hij Smith stiekem filmt terwijl hij zijn stem warmdraait onder de douche.

Bekijk hier het filmpje: http://instagram.com/p/xj-7cslg69/

Ondertussen beschreef Smith onlangs nog de moderne popsterren als “verschrikkelijk”. De zanger, die werd geïnterviewd door de Amerikaanse kunstenaar Chaka Khan in het nieuwe nummer van V Magazine, weigerde om iemand specifiek te noemen, maar gaf kritiek op de houding van sommige van zijn pop tijdgenoten. “Zelfs als je ze ontmoet – ik zal geen namen noemen – maar sommige van deze popsterren zijn gewoon verschrikkelijk. En ze hebben nog niet eens de helft van het succes dat jij hebt gehad en toch ben je zo nederig en vriendelijk.” Aldus Smith tegen Khan.

Begin vorig jaar werd Sam Smith tot winnaar uitgeroepen van de BBC Sound of 2014, een toonaangevende lijst met veelbelovende artiesten. Ook was hij in februari de winnaar van de Critics Choice Award bij de BRIT Awards, terwijl zijn debuutalbum ‘In the Lonely Hour’ pas in mei dit jaar werd uitgebracht. Met dit album, waarvan hij meer dan 166.000 exemplaren in een week verkocht, breekt de zanger het verkooprecord in de Verenigde Staten. Het is de eerste keer in 23 jaar dat een Britse zanger dit voor elkaar krijgt.

Op 2 maart zal Sam Smith een concert geven in een uitverkochtte Heineken Music Hall.

Foto (c) Hans Kreutzer, archief Maxazine.nl

Deel: