Live vanuit zijn vaderland Mexico, viert de legendarische gitarist Carlos Santana een swingend feest in Guadalajara. Een sterrencast aan muzikanten treden met hem op in de Arena VFG. Daarnaast wordt de schoonheid van Santana’s geboorteplaats getoond, als eerbetoon aan zijn muzikale erfgoed en invloeden.

Santana – Corazon Live from Mexico, 22:30 – 00:00 uur, Film 1 Sundance

Een van wereld’s best verkopende vrouwelijke artiesten kwam op 11 februari 2011 tragisch om het leven. Met meer dan 170 miljoen verkochte albums was Whitney Houston een grote muzieksensatie, die de muziekwereld de afgelopen 3 decennia enorm heeft beïnvloed. Deze documentaire neemt u mee door het leven van Whitey Houston, vanaf haar jeugd tot haar vroegtijdige dood in 2011.

Whitney Houston – Greatest Love of All, 23:00 – 00:00 uur, NostalgieNet

Deel: