Altijd al eens willen weten hoe het er achter de schermen van een concert en een concertzaal aan toe gaat? Dan moet je op 7 februari naar P60 in Amstelveen, want daar kan je een muzikaal kijkje nemen achter de schermen! Tijdens Access All Areas gaat de bezoeker op ontdekkingsreis door P60. Alle ruimten die het pand telt en waar bezoekers normaliter niet mogen komen zullen gebruikt worden voor optredens, dj-sets en andere (muzikale) verassingen.

Live optredens zullen er deze keer zijn van onder meer Rectum Raiders en Cheap Thrills, maar net als de vorige keer zal er nog veel meer te beleven en ontdekken zijn. Uiteraard is ‘Karaoke Claustrofobie’, misschien wel de favoriete area van het publiek, weer aanwezig. Verder zal een ruimte volledig worden gewijd aan chiptune; muziek die gemaakt wordt met 8-bitssamples van oude spelcomputers als Atari, Commodore 64 en Nintendo Gameboy. Hiernaast kan men zich opwarmen in ‘Het Knuffelhok’ en kan er flink worden losgegaan in ‘De Blokhut’.

Tijdens Access All Areas is de hele P60 jouw speeltuin met 7 areas vol feesten, live optredens en entertainment! En jij kan meteen zien hoe het er uit ziet aan de andere kant van het podium!

Deel: