Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Maandag 29 december : Daryll-Ann/ Melkweg Amsterdam

Daryll-Ann  wordt gezien als misschien wel de beste Nederlandse gitaarband van de jaren 90.  In 2004 kwam het echter tot een breuk voor deze legendarische indieband en ging iedereen zijn eigen weg. Frontman zanger, gitarist Jelle Paulusma bijvoorbeeld bracht met de band Paulusma dit jaar het zeer goed ontvangen album Pulling Weeds uit. En Anne Soldaat speelde in de live band van Tim Knol en heeft verschillende solo albums op zijn naam staan.

Een verzamelbox (met daarin alle releases van de band op Kelt Records, Hut Recordings, Excelsior Recordings en extra’s) is in november op de markt gebracht. Maar nog één keer staat Daryll-An tien jaar na het afscheid weer samen op het podium. Na een jaar van weerzien met festivals en uitverkochte clubs met fraaie melodieuze gitaarpopsongs met mooie zangharmonieën , is dit de laatste kans om deze legendarische band nog een keer in actie te zien!

Meer info en kaarten: http://www.melkweg.nl/nl

Deel: