Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Donderdag 25 december: Milkman / Little Devil, Tilburg

Geheel volgens traditie doen de rondbuikige kerstmannen van Milkman Little Devil weer eens aan op 1e kerstdag! De Tilburgse band – en de bandleden uiteraard kind aan huis bij Little Devil – is de laatste jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in de Nederlandse hardcore/punk/thrash scene. Eerder speelde de band al samen met acts als Pro-Pain, UK Subs, Anti-Nowhere League, Poison Idea en hun grootste voorbeelden D.R.I. Vorig jaar openden ze voor de NY-hardcore giganten van M.O.D.! Het blijft nog wel even een verassing welke special guests ze meenemen dit jaar.

Meer info vindt je op de website van de Little Devil.

Deel: