Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 17 december : The Sirens/  Boerderij Zoetermeer

 Drie krachtige pioniers uit de female fronted metal scene Liv Kristine (Leaves’ Eyes), Anneke Van Giersbergen (The Gathering) en Kari Rueslåtten (The 3rd and The Mortal) hebben hun krachten gebundeld.  De kiem werd gelegd  na een duet van Anneke en Kari in 2013. Toen Anneke kort daarna Liv ontmoette tijdens het  Masters Of Rock festival in Tsjechie, was de band onder de naam The Sirens geboren.

De frontvrouwen hebben hun sporen in de muziek dus al even verdiend maar nooit eerder stonden zij samen op een podium. Nu touren zij door Europa en vanavond staan zij in Zoetermeer. De setlist bevat verschillende nummers van de diverse bands waarin de dames eerder speelden of nog spelen. Maar ook nummers uit de solocarrières  worden samen gebracht. Bijgestaan door een band waarvan geen enkel lid ooit betrokken is bij een van de bands van Liv, Annke of Kari, staan zij garant voor een avond muziek van het hoogste niveau.

Meer info en kaarten: http://cultuurpodiumboerderij.nl/programma/the-sirens/

 

Deel: