Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 10 december: The Deaf/ Paradiso Amsterdam

Voor de liefhebbers van vuige rock & roll staat het Haagse The Deaf  bestaande uit  Spike van Zoest, natuurlijk ook bekend van de band Di-rect,  gitaar & zang, Miss Fuzz bas & zang, Kit Carrera drums en Midnight Mau toetsen,  garant voor een avond onvervalst swingend, hard en daverend rocken met de grootste passie.

Vier jaar na hun debuutplaat was het tijd voor een nieuwe plaat en die kwam dit jaar uit met de sprekende titel ‘The Deaf”. De drie mannen en een dame hebben in die tussentijd niet stilgezeten. Met live-optredens die elke keer weer uit de voegen barsten van de energie, tourden ze door het hele land.  Met een mix van punk en garage- rock&roll mag The Deaf tot een van de meest energieke en opvallenste bands van het land worden gerekend. Haagse bluf? Denk het niet! Maar kom dat vooral zelf maar eens ervaren. Vanavond in Paradiso in Amsterdam bijvoorbeeld.

Meer info en kaarten: http://www.paradiso.nl/

Deel: