De Italiaanse singer-songwriter en producer Tiziano Ferro brengt op vrijdag 21 november het album ‘TZN The Best Of Tiziano Ferro’ uit. Naast de internationale hit ‘Perdono’ uit 2001 zijn drie nieuwe nummers toegevoegd aan het album, waaronder zijn nieuwste single ‘Senza scappare mai più‘.

De 34-jarige Italiaan Tiziano Ferro breekt in 2001 internationaal door met zijn hit ‘Perdono’, maar blijft vooral in Zuid-Europa succesvol. Dat komt mede omdat hij zijn vijf studioalbums zowel in het Italiaans als in het Spaans uitbrengt. Zijn laatste werk ‘L’Amore è Una Cosa Semplice’ is in 2012 het best verkochte album in Italië, wat Tiziano Ferro tot een van de grootste Italiaanse artiesten van dit moment maakt. De Engelstalige single ‘Breathe Gentle’, een duet met de Amerikaanse zangeres Kelly Rowland, wordt in 2009 een hit in Nederland.

De Italiaanse zanger vertelt over het album ‘TZN The Best Of Tiziano Ferro’: “A collection means a lot of things: to stare at yourself in the mirror, to go to so many years ans mostly realize you have grown up. This project is looking back on a career. It’s not just a song anymore, not a concert, a record, it’s not casual and it’s not a game. Even though we all start making music as a game.”

Deel: