Coverbands genoeg in Nederland, maar niet één timmert er momenteel zo aan de weg als de Haagse Classic PopBand LEVY JOE. In de voorbije zomermaanden was er bijna geen evenement waar LEVY JOE, al dan niet aangevuld met muzikale “friends”, ontbrak. Na deze uiterst succesvolle reeks optredens dook de band begin oktober de studio in om een 2e CD op te nemen. Deze wordt op zondag 23 november aanstaande gelanceerd en iedereen kan daar gratis bij zijn.

De CD met als titel ‘Harmony in Harmony’ is opgenomen in de RockTown Studio’s in Rotterdam onder de bezielende leiding van producer/engineer Ocki ’the Magician’ Klootwijk. Hierop zijn songs te vinden van o.a. the Fortunes, the Beatles, the Searchers, the Marmalade en the Byrds, allemaal zeer melodieuze bands uit de jaren ’60 van de vorige eeuw en zo klink het nog steeds, ook in de uitvoering van Levy Joe. ‘Harmony in Harmony’ wordt gepresenteerd op zondag 23 november a.s. in Partyboerderij Hijdra, Broekweg 125, 2491 EK Den Haag. Aanvang 15.00 uur en de toegang is gratis. De eerste exemplaren zullen worden overhandigd aan een aantal personen die zich enorm actief inzetten voor de popmuziek in de Haagse regio, waarna LEVY JOE vanzelfsprekend de nummers van de CD live zal laten horen tijdens een uitgebreid optreden in meerdere sets met een aantal bekende en onbekende gastmuzikanten.

Wie dat allemaal zijn, laat je verrassen. Deze middag is de CD aan te schaffen voor de speciale prijs van €5,00. LEVY JOE is ook op Facebook bijzonder populair. Bijna 800 fans volgen trouw alle wetenswaardigheden op de bandpage of via www.levyjoe.com . Speciaal voor deze fans zijn er clips van de songs ‘Hearts in her eyes’ en ‘My back pages’, opgenomen door MultiVision Productions uit Voorschoten, op de bandpage en de website gepost.

Foto (c) Levy Joe

Deel: