Banned From Utopia is een formatie die bestaat uit mensen die ooit in de band van de legendarische Frank Zappa hebben gespeeld en die nu onder leiding van Bobby Martin zijn muziek levend houden. De bandleden, hun instrument en de jaren waarin zij bij Zappa in de band speelden zijn: Robert (Bobby) Martin – zang, keyboards, sax, french horn (’81-’88), Ray White – gitaar, zang (’76-’84), Chad Wackerman – drums (’81-’88), Tom Fowler – bas (’73-’78), Jamie Kime – gitaar, zang (‘06-’12) en Albert Wing – tenor en sopraan sax (’88).

Een concert van Band From Utopia is een unieke gelegenheid om de muziek van de meester niet alleen te beluisteren maar om die van dichtbij mee te maken. Hun Europese herfst-toernee 2014 voert ze in november in Nederland naar Patronaat Haarlem (12 november) en De Bosuil Weert (16 november).

Voor de show in Patronaat (Haarlem) mag Maxazine een stapeltje kaarten weggeven. Wil je die kaarten winnen? Stuur dan een email aan bannedfromutopia@maxazine.nl met in het onderwerp “Ticketactie Banned From Utopia” en vermeld daarin je naam en een reden waarom juist jij die kaarten zou moeten winnen. De leukste inzenders worden beloond met twee kaarten voor het concert op 12 november in Patronaat Haarlem.

Deel: