selah sueNa twee jaar touren met meer dan 200 shows in Europa, de Verenigde Staten en Zuid-Amerika is de Belgische Selah Sue terug met nieuwe muziek. De eerste single ‘Alone’ is een catchy nummer zoals we dat gewend zijn van Selah Sue. Ze combineert hierin moderne urban soul met prachtige melodieën. Dit nummer zal op de EP staan die in november uitkomt. Naast de single staan daar ook nog drie andere nieuwe nummers op: ‘Together’ (ft. Childish Gambino), ‘Time’ en ‘Won’t Go For More’. Deze vier nummers geven ons een beeld van de nieuwe sound die Selah Sue op haar nieuwe album Reason laat horen.

Fans hoeven niet tot februari te wachten om de nieuwe nummers van Selah Sue te kunnen horen. Ze zal tijdens haar tour in november en december al nieuw materiaal spelen. Tijdens deze tour doet ze ook Nederland aan, ze staat op 1 november op het So What’s Next Festival in Eindhoven en op 25 november in de Paradiso te Amsterdam.

Deel: