Zaterdag 25 oktober was het de tweede editie van ‘Join The Fissa’. De presentatie was in handen van niemand minder dan hun vaste host Evelien Bosch. De avond werd lekker opgezweept door hun huis Dj Noa, die lekker de sfeer erin wist te houden vooraf aan het programma en tijdens de pauze. Rond 20:00 uur kwam Evelien Bosch het podium weer op om het publiek warm te maken voor Gers Pardoel en om nog twee plaatsen weg te geven voor op het podium bij Gers Pardoel en een plaats op de bank bij Ronnie Flex om wat vragen te mogen stellen. Maar eerst was Ronnie Flex aan de beurt om op te treden. Deze zanger komt uit Capelle aan den IJssel en brengt een mix van Hip-Hop, Grime, Dancehall en Dubstep . Als voorprogramma weet hij het publiek lekker te amuseren. Sommige van zijn hits worden luidkeels meegezongen zoals : ‘Zusje’ , ‘Allermooiste Feestje’ , ‘Nooit Meer Slapen’ , ‘Soldaatje’ en ‘Tankstation ‘. Op 14 november verschijnt het langverwachte debuutalbum van Ronnie Flex met de legendarische titel ‘De Nacht Is Nog Jong, Net Als Wij Voor Altijd’, waarvan de eerste single ‘Ik Wil Het Hebben’ samen met Gers Pardoel zal zijn.

Gers Pardoel is een jonge rapper die in 2012 wel heel erg bekend werd met hitsingle ‘Ik neem je mee’ van het debuutalbum ‘Deze Wereld Is Van Jou’ dat goud werd en zijn single het Succesvolste Nederlands(talig)e Top 40-hit ooit die vele prijzen kreeg . Dit was het mooie begin van zijn carrière. Eerder dit jaar kwam zijn tweede Album uit ‘De toekomst is van ons’. Gers Pardoel schrijft ook een lied voor zijn vader met wie zijn band na het overlijden van zijn moeder stroef verliep. Een hartaanval van zijn vader deed hem beseffen hoeveel respect en dankbaarheid zijn vader verdient, De opbrengst van ‘Dankbaarheid ’ gaat naar het KWF. Als klap op de vuurpijl zal hij naar verwachting medio januari 2015 voor de tweede keer vader worden. Gers is een in wezen best verlegen jongen die het gewoon lekker voor elkaar heeft nu.

Na de pauze kwam Gers onder luid gegil van de vele aanwezige fans in de zaal het podium op. Samen met zijn band die een strakke performance neer zet begint hij aan zijn optreden. Tussendoor worden er vele handjes geschud met het publiek en één voor één komen de hits voorbij zoals ‘Broodje Bakpao’ , ‘Bagagedrager’, ‘Liever dan lief ‘ en ‘Louise’ ,waarvoor hij deze week nog een platina plaat kreeg uit handen van Humberto Tan bij RTL Late Night. En ook zijn nieuwste single het nummer ‘Dans met mij’, dat hij samen zong op het podium met Willem van The Opposites. Deze avond kan niet meer stuk voor de jonge fans, waarvan hun trotse papa’s en mama’s achter in de zaal stiekem mee zitten te genieten van de show. Voor mij was het een zeer geslaagde avond waarbij ik in mijn ogen weer een leuk concert heb mogen bijwonen in TivoliVredenburg. Binnenkort is het in ‘Join The Fissa’ de beurt aan Clean Bandit op 24 November en Niels Geusebroek op 7 december en Waylon op 11 December.

Foto’s (c) Rob Sneltjes/Maxazine

Deel: