Op 31 oktober 2014 presenteert To The Max de tweede editie van alent Meets Talent in de Hall Of Fame te Tilburg. Een avond waar talenten samenkomen en een showcase geven met als doel zichzelf ontwikkelen en hun netwerk uitbreiden. De avond bevat een bomvol programma met verschillende acts, vanaf 19.00 is iedereen van harte welkom.

Er is voor veel talent in de regio Tilburg nog geen podium waarop zij hun creativiteit kunnen uiten. To The Max wil door middel van het Talent Meets Talent concept een podium bieden, en bijdragen aan de ontwikkeling en het netwerk van deze talenten.

Er zijn 16 acts die het podium gaan betreden tijdens de tweede editie. De acts zijn niet alleen afkomstig uit de stad Tilburg, maar brengen ook talenten uit Breda, Nijmegen, Eindhoven en Roosendaal naar de stad. De acts zijn niet allemaal van hetzelfde niveau, van beginnende boys tot ervaren artiesten die veel shows rocken. Op Talent Meets Talent #2 staan o.a de Banganagangbangers en De Rechtstaat.

Wil je landelijk hiphop talent spotten in Tilburg? Kom dan op vrijdag 31 oktober naar To The Max – Talent Meets Talent #2 in de Hall Of Fame! Ook zal er een cypher zijn waar iedereen die aanwezig is een stukje kan rappen op een willekeurige beat.

Deel: