In september maakte het populaire evenement Speedfreax bekend dat het thema voor de aankomende editie ‘Cirque du Freax’ is. Vandaag is het tijd om de line up bekend te maken voor deze freaky avond. Naast UK Garage grootheden DJQ en Gomes zijn ook Grant Nelson, Oneman, Target en het Rotterdamse talent Blaize onderdeel van deze killer line up!

UK Garage legendes DJQ en Gomes maken hun opwachting tijdens ‘Cirque du Freax’ en ze gaan voor het eerst een back-to-back, twee-uur durende live set draaien! Daarnaast staan de Britse DJ Oneman en DJ Target, bekend van zijn wekelijkse radioshow op BBC 1 Radio klaar om iedereen een legendarische avond te bezorgen. De stap van een gewone club avond naar een indoor festival wordt kracht bij gezet met een nieuwe stage. De nieuwe muzikale area ‘House of Freax’ heeft de echte house sound met een vleugje techno waar onder andere Grant Nelson en Risksoundsystem achter de decks zullen staan. Natuurlijk mag deze editie het vertrouwde ‘L’Afrique’ niet ontbreken met residents Rancido en Cincity, die worden bijgestaan door Wantigga en Rico Rosa.

De aankleding, de muziek en de bezoekers zullen ook deze keer zorgen voor een ervaring gezorgd die ongekend is. Na twee eerdere succesvolle edties en een eigen stage tijdens Valtifest wordt ook deze editie van het populaire evenement gegarandeerd een freaky avond. De DJ’s zullen hun best doen om ervoor te zorgen dat niemand onbezweet terug keert van Speedfreax.
You better be ready, because the Freax come out at night!

Complete Line-up:

SPEEDFREAX
Oneman
DJ Q
Gomes
Target
SirOJ
Blaize

HOUSE OF FREAX
Grant Nelson
Cinnaman
D. Ribeiro
Risksoundsystem

L’AFRIQUE
Rancido
CinCity
Wantigga
Rico Rosa

MC’S
Miss Bunty
MC Spyder
MC Vin E

Tickets
De early bird tickets zijn al uitverkocht! Reguliere tickets kosten €25,- en kunnen worden gekocht via www.speedfreax.com.

Wat: Speedfreax ‘Cirque du Freax’
Wanneer: Saturday 29 November 2014
Waar: Maassilo, Rotterdam (Maashaven Zuidzijde 1-2, 3081 AE Rotterdam)

Deel: