Een bijzondere samenwerking van Jan Smit en Kraantje Pappie, is vandaag in één klap binnen gekomen op de bovenste plek van de GFK Single Top 100. De vorige week verschenen single, ‘Handen Omhoog’, is de 21e nummer één hit voor Smit. Bovendien komt het totale aantal weken, dat Jan met zijn singles nummer één posities heeft gehad, hiermee op 52, een heel jaar dus.

Vanuit België, waar hij de hele week is in verband met promotie voor zijn album Jij & Ik, reageert Jan Smit uitgelaten op het goede nieuws. Uitgelaten reageert hij: “Zodra ik terug ben in Nederland, gaan we dit wel even vieren, natuurlijk met Kraan erbij. Voor hem is het ook heel bijzonder, want hij staat nu voor het eerst van zijn leven op één”. 

Alex (Kraantje Pappie): “Nummer 1? Haha, dat is echt te gek! Ik ben altijd opzoek naar uitdagingen en ik wil altijd leren van anderen. Dat dit hier in resulteert is helemaal te gek”. Bekijk hieronder de officiële clip van Jan Smit ft. Kraantje Pappie – ‘Handen Omhoog’.

Deel: