De afgelopen jaren was de Britse zanger Morrissey regelmatig in het nieuws omdat hij diverse concerten moest afzeggen en regelmatig behandelingen moest ondergaan in het ziekenhuis. Recentelijk gaf de voormalig frontman van The Smiths een interview voor een Spaanstalige krant, daaruit blijkt dat hij al 1,5 jaar wordt behandeld tegen kanker.

“Als ik sterf, dan sterf ik. En als ik niet sterf, dan sterf ik niet”, liet Morrissey weten. “Momenteel voel ik me goed. Ze hebben nu al vier keer kankerweefsel verwijderd. Op een aantal foto’s zie ik er nou niet bepaald gezond uit, maar dat is niet raar, dat is wat ziekte met je doet”, aldus de 55-jarige zanger. “Verder maak ik me geen zorgen, Ik zal rusten als ik dood ben.” Op 28 oktober speelt Morrissey in TivoliVredenburg te Utrecht. Het concert is reeds uitverkocht.

Deel: