John Lennon’s volledige catalogus is vanaf heden beschibaar via Spotify, inclusief acht studioalbums en drie verzamelalbums. De Beatles zijn een van de bands waarvan de muziek niet via streaming media vrijgegeven mag worden, bands als Oasis en Led Zeppelin hebben dit recentelijk wel toegestaan. De albums van de Beatles waren in 2010 wel beschikbaar via iTunes. Lennon heeft nu dus, na Paul McCartney, ook solo materiaal online staan.

De acht studioalbums zijn ‘Milk And Honey’, ‘Plastic Ono Band’, ‘Rock ‘N’ Roll’, ‘Imagine’, ‘Mind Games’, ‘Some Time In New York City’, ‘Walls And Bridges’ en ‘Double Fantasy’. De verzamelaars zijn ‘Gimme Some Truth’ (four disc anthology), ‘Signature Box’ (een complete verzameling van acht albums en niet op album verschenen singles, outtakes en zeldzame opnames) en ‘Power To The People: The Hits’ (een best of collectie).

Deel: