Jo Harman doet deze week Nederland weer eens aan.

Haar debuutalbum ‘Dirt On My Tongue’ uit 2013 werd goed ontvangen en valt zowel bij bluesliefhebbers als bij liefhebbers van jazz, soul, gospel en country in de smaak. Na haar eerdere live album en DVD staat nu haar volgende live registratie ‘Jo Harman And Company Live at the Royal Albert Hall’ op het punt om uitgebracht te worden.
Ze stond onder meer in het voorprogramma van Charles Bradley, Mick Hucknall, Maceo Parker, The Cranberries, Don McClean en Johnny Winter. Ze was te zien en te horen bij 3FM en Vrije Geluiden. Op het podium wordt ze ondersteund door bandleden die eerder hun sporen verdienden bij acts als Jessie J, Faithless, Massive Attack en Robbie Williams.

Jo Harman’s carrière is in een enorme stroomversnelling geraakt en er lijkt geen einde aan te komen. Jo is een aanrader voor liefhebbers van Dana Fuchs en Beth Hart. Samen met haar band brengt ze een opwindende mix van blues, roots, gospel en soul.

Tourdata Nederland:
9 oktober – W2 Poppodium, Den Bosch
10 oktober – Cultuurpodium Boerderij, Zoetermeer
11 oktober – Texel Blues Festival

Deel: