De jonge Schotse folkzangeres Rachel Sermanni werd een jaar of vier geleden ontdekt door Ben Lovett van Mumford & Sons, maar ook Maxazine had deze Schotse schone al snel in het vizier, toen ze als voorprogramma van Agnes Obel, begin 2011,  het aanwezige publiek in een serene rust achter liet. Sinds haar optredens in het voorprogramma van die band gaat het allen maar bergopwaarts met Sermanni’s carrière – en terecht. Op haar debuutalbum ‘Under The Mountains’ (2012) bestrijken de nummers van Sermanni een breed spectrum: van vrolijke meisjesmuziek tot melancholiek, soms zelfs duister zelfonderzoek. Haar nieuwe ep ‘Everything Changes’ (2014) laat een iets avontuurlijker sound horen. Geschikt voor liefhebbers van Laura Marling, Julia Stone en Lisa Hannigan!

Op 11 oktober staat Rachel Sermanni in Tivoli de Helling en wij zouden het leuk vinden als jij er bij was! Dus regelden we bij TivoliVredenburg een aantal kaarten om weg te geven aan jullie! Wat moet je doen om kans te maken op één van de setjes kaarten voor het concert van Rachel Sermanni? Like de Facebookpagina van TivoliVredenburg en de Facebookpagina van Maxazine.nl en stuur ons via de Facebookpagina van Maxazine.nl een berichtje met daarin je naam, emailadres en de naam van Rachel Sermanni (zodat we weten aan welke prijsvraag je mee doet!). Veel succes!

Of koop je kaarten hier natuurlijk.

Deel: