Fata ‘el Moustache’ Morgana komt op 19 september met album nummer twee, dat diezelfde avond in Paradiso te Amsterdam gepresenteerd zal worden. Dit album is de opvolger van het goed ontvangen debuutalbum uit 2011. Eind vorig jaar dook de band “de studio” in met de Londenaar Chris Hamilton (Eek! Recordings, o.a. Black Box Red, Death Rattle, Kate Nash).

Het nieuwe album valt het best te omschrijven als ‘Fata ‘el Moustache’ Morgana 2.0’: de stuwende ritmes, bibberende orgeltjes en opzwepende vocalen zijn onveranderd, maar de strakke nieuwe ritmesectie, stevige, heldere productie en meer gefocuste songs maken het rauwer, dansbaarder, energieker, harder, eclectischer en onweerstaanbaarder dan alles wat de band tot nu toe hebben gedaan.

Vanaf medio 2014 is Fata ‘el Moustache’ Morgana terug van nooit helemaal weggeweest, om met een explosie van energie zalen op zijn kop te zetten, mooie meiden te laten dansen en mooie mannen te laten springen. Oftewel: om een uitzinnig feestje te bouwen! Op 19 september staat Fata ‘el Moustache’ Morgana in Paradiso om de tweede cd te releasen.

Deel: