Mathijs Laverman, geboren te Leeuwarden, woonachtig te Oldeberkoop, 20 jaar nog maar en toe aan de release van alweer zijn negende single: ‘Er Is Feest In De Tent’. Mathijs, die onlangs zijn studie afrondde en zich nu volledig op zijn muzikale carrière stort, is een samenwerking aangegaan met L&G-producties van Lucas & Gea. Mathijs dook de Mastersound Studio van Niels Lingbeek in, bekend van eerdere producties van o.a. René Becker, Burdy en Lucas & Gea, om daar zijn nieuwe single ‘Er Is Feest In De Tent’ op te nemen en te laten produceren. Een echte feelgood song dat elke mindere stemming overal spontaan zal doen omslaan: “We proosten en we toosten en we leven met de dag, we gaan een feestje bouwen en genieten met een lach, laat de tap maar stromen, we nemen er nog één, er is genoeg voor iedereen.. er is feest in de tent”, aldus de tekst van deze opgewekte klinkende ijzersterke poppy song dat uiteraard ook een lekker feestgehalte herbergt. Met ‘Er Is Feest In De Tent’ zet Mathijs Laverman wederom een stap voorwaarts en de zanger kijkt dan ook vol vertrouwen uit naar zijn toekomst in de muziek!

Deel: