De Britse singer-songwriter Nick Mulvey zal op zondag 23 november optreden tijdens het Songbird Festival in De Doelen in Rotterdam. Dat werd donderdag bekend gemaakt.

Nick Mulvey bracht afgelopen najaar zijn debuutalbum ‘First Mind’ uit. Hij werd door de BBC al genomineerd op hun prestigieuze ‘Sound of 2014’ lijst waarvoor ieder jaar veelbelovende nieuwe talenten worden gekozen. In september zal hij ook nog twee keer in Nederland optreden. Want op 6 september speelt hij op het Bruis festival in Maastricht, en de dag daarna op het Into The Great Wide Open festival op Vlieland.

Het Songbird Festival richt zich voornamelijk op singer-songwriters en wordt jaarlijks in het laatste weekend van november gehouden in De Doelen in Rotterdam. Andere artiesten die er dit jaar ook zullen optreden zijn Boy & Bear, Dotan en Racoon. Andere namen worden later nog bekend gemaakt. De voorverkoop van beiden dagen is al van start gegaan.

Deel: