armin-van-buuren-intense-the-more-intense-edition-326x326Het lijkt erop dat de onderscheidingen blijven binnenstromen voor ‘This Is What It Feels Like’, een van Armin van Buuren’s grootste hits. Het nummer komt van zijn album ‘Intense’ dat ruim een jaar in de Nederlandse hitlijst staat (een mijlpaal die tot op heden maar door één DJ was bereikt, 10 jaar geleden). ‘Intense’ werd oor de fans erg goed ontvangen en kreeg eerder dit jaar zelfs bijna een Grammy nominatie.

‘This Is What It Feels Like’ is meer dan 45 miljoen keer bekeken op YouTube en is wereldwijd een kassucces. Na het in Engeland bereiken van de zilveren status, goud, platina en dubbel-platina in andere landen heeft de single nu ook de gouden status in de VS bereikt, een significante mijlpaal voor Armin.

Armin’s reactie: “Toen ik als kleine jongen begon met muziek maken droomde ik altijd dat ik een nummer zou maken dat een hit zou worden in de USA. Ik ben erg blij dta het nu gelukt is. Ik wil iedereen bedanken vorr de steun die we hebben mogen ontvangen voor ‘This Is What It Feels Like’. De single heeft wereldwijd in de diverse hitlijsten de Top 10 gehaald en is een publieksfavoriet geworden tijdens Van Buuren’s ‘Armin Only: Intense’ World Tour.

Deel: