Rappers Smartnar, Meester Alex, Semwise en Walruza keren weer terug naar het theater als Verhalen Uit De Achtertuin samen met presentator en initiator Joep van Gorp. Na 2 uitverkochte edities in de NWE Vorst zetten de mannen de stap naar de grote zaal van het Midi Theater in Tilburg. Op vrijdag 26 september is voor het eerst de nieuwe opvoering van Verhalen Uit De Achtertuin te zien.

Tijd voor een nieuwe stroming in het theater; 4 steengoede rappers verhalen al improviserend over actuele onderwerpen op verschillende beats en muziekstijlen. Een toegankelijk en fris stukje improvisatiekunst waarvan jong, oud, hiphop-liefhebbend of niet, ongegeneerd hard van moet lachen.

Verhalen Uit De Achtertuin is een hilarische beleving waar je als bezoeker wordt meegezogen in de bijzonder goed ontwikkelde skills, hilarische teksten en flow van de 4 rappers. “Stand-up Rap” zou je het kunnen noemen. Ook als bezoeker maak je deel uit van de unieke beleving. De spanning waarmee de rappers zich continue uit alle zinnen en flow weten te loodsen is om te snijden en voelt keer op keer als geluk of opluchting.

Na hun try-out show in november 2013 betraden de mannen van het rap-kwartet in maart 2014 voor het eerst de bühne in een stijf uitverkochte NWE Vorst, waarna de volgende editie ook uitverkocht. Ontzettend trots en vol geluk kijkt het kwartet (Smartnar, Meester Alex, Walruza en Semwise) en presentator (Joep van Gorp) uit naar een mooie toekomst.

Deel: