De Engelse rockband Lonely The Brave brengt in september het debuut album ‘The Day’s War’ uit. Ter ondersteuning van deze release komt de band voor enkele shows naar Nederland. Begin dit jaar speelde Lonely The Brave tijdens Eurosonic in Groningen waar het vijftal alle aanwezige pers en publiek omver blies met hun epische rock. Inclusief enkele aanwezigen van W2 Poppodium die zich met man en man en macht hebben ingezet om deze potentiele grote vis binnen te hengelen. Live is de band dus te zien op 18 september 2014 in Den Bosch bij W2 Poppodium.

Met slechts een EP, getiteld Backroads, op zak, hebben de mannen van Lonely The Brave uit Cambridge al veel dingen van hun wensenlijstje af mogen strepen waar de meeste bands alleen maar van kunnen dromen. Zo toerden ze met o.a. Deftones en Black Rebel Motorcycle Club en speelden ze al op grote Engelse festivals als het Download Festival en Reading & Leeds. De Britse pers is meer dan lyrisch: van Rock Sound, Kerrang, Huffington Post, NME en The Telegraph tot het toonaangevende BBC1 Radio die ‘Backroads’ uitriep tot Zane Lowe’s ‘Hottest Record In The World’.

Jij kan daar in september bij zijn, want Maxazine mag kaarten weggeven! Mail ons een foto van jezelf waarbij je zo ‘lonely’ mogelijk kijkt, met je naam naar lonely@Maxazine.nl en win een kaart voor jou en een vriend/vriendin!

Let op: Speciaal voor bezoekers van prijsvragenverzamelsites veranderen we het mailadres of de vraag met regelmaat. Deelnames die binnenkomen op een verkeerd emailadres of met een antwoord op een oude vraag worden voor het leven uitgesloten van prijsvragen op Maxazine.nl en dochtersites van Maxazine.nl. Doe gerust mee met prijsvragen op Maxazine.nl, maar speel het eerlijk.

Deel: