Vandaag presenteren we jullie het volledige programma van deBeschaving. Er valt weer veel te ontdekken. Op welk festival staat anders geneticus prof. Hans Clevers naast comedian Jan Jaap van der Wal? En treden meesterlijke muzikanten als Novastar en Blaudzun op, naast nieuwe internationale acts als WhoMadeWho, Lucy Rose, The Pharmacy en The Jezabels?

Op deBeschaving geeft een TED spreker een workshop beatboxen, brengt topatlete Olga Commandeur de bezoekers in festivalconditie en biedt muzikant Anne Soldaat je een wetenschappelijk kijkje in zijn muzikale keuken. Bij de Plastap krijg je een koud biertje in ruil voor je eigen plas en in Cirque de la Science wordt je uitgedaagd om verder te kijken dan je gewend bent en om zelf op onderzoek uit te gaan. Omringd door drijvende sprookjes, wandelende dagboeken, springende kangoeroes en andere creatieve geesten ontpopt deBeschaving zich op zaterdag 5 juli tot een echt Festival Universalis.

Deel: