AJ and the WildgroovesZaterdag 24 Mei a.s. zal de Bluesrock formatie AJ and the Wildgrooves uit Katwijk hun debuut CD “Let go… or be Dragged” presenteren in de Roskam in voornoemde plaats. De band is sinds anderhalf jaar actief en is ontstaan uit de Rockband Sweet Lorraine met in de gelederen zangeres Sandra Plug ( AJ) en gitarist Klaas Kuijt die samen muzikaal zowat de gehele wereld zijn afgezworven en uiteindelijk weer zijn uitgekomen in hun hometown Katwijk. Daar kwamen ze in contact met solo-gitarist Paul Keuzenkamp; hij speelde vroeger in Booster en produceerde 5 gouden en 1 platina albums voor saxofonist Hans Dulfer.

AJ and the Wildgrooves2Met genoemde Rockband viel weinig te beleven op de NL-podia maar na de stijl omgezet te hebben in een variatie van Blues, Bluesrock en Southern-blues getinte songs, de naam veranderd te hebben in AJ & the Wildgrooves en de band te hebben aangevuld met bluesharpspeler Arie van der Plas, bassist Rick Eau en drummer Mendel Moerenhout liep het als een speer. Veel podia en Bluesfestivals heeft de groep al aangedaan en als je de agenda op de website van de band bekijkt komt daar voorlopig geen einde aan.

Nu is er dan ook de eerste CD met songs die allemaal geschreven zijn door zangeres AJ, geproduceerd door Frans van Steijn en opgenomen/gemixt in de Westbank Studio’s. Binnenkort komt de CD in de Maxazine cd-speler en zal er een uitgebreid verslag van komen.

Kaartjes voor deze avond, 5 euro, 2 kaartjes 10 euro + gratis CD
Locatie De Roskam, Turfmarkt 2 2223 BM Katwijk
Zaal open om 20.30

Deel: