Waar de die-hards hun kaart al in de Early Bird hebben kunnen bemachtigen start vandaag, 2 mei, de reguliere voorverkoop van het Geuzenpop festival dat op 1 en 2 augustus plaatsvindt. De tickets zijn online te koop via de website van Geuzenpop en de officiële Facebook pagina van Geuzenpop. Of er dit jaar weer hardcopy tickets komen is nog niet bekend.

Afgelopen maanden is een groot deel van de line-up voor 2014 bekend geworden; Miss Montreal, De Wolff, Peter Pan Speedrock, Jett Rebel, Birth of Joy, Bazzookas, Agent Orange (USA), Andy Frasco (USA), Dearworld, Diablo Blvd (BE), The Dirty Daddies, Hilversum House Mafia, Junkstars (SE), Stefany June, Call it Off, Oerknal!, White Van Men (BE), HeavyLight, Maggies Bookshop, Grolschbusters, Texas Radio, Opa’s Kunstgebit, Sleeve, The Bud Spencer Rock Explosion, Salisbury, The City Killers en One Page.

De kaarten gaan op vrijdag 2 mei de voorverkoop in. De prijzen van de tickets zijn: vrijdag € 15,50 zaterdag € 22,50 en een weekendkaart inclusief camping is € 50,00

De al jaren succesvolle camping gaat een dag eerder open waardoor de vrijdag een volledige festivaldag zal worden! Dit jaar zal de festivalmarkt ook enorm uitbreiden waardoor er nog meer dat festivalgevoel van weleer zal ontstaan. Natuurlijk ook dit jaar wel veel aandacht voor singer/songwriters en straattheater. Dit programma zal binnenkort bekend gemaakt worden.

 

De 9de editie beloofd de gekste en beste editie uit de geschiedenis te worden. De vraag is dan ook niet óf je er bij bent maar wie je allemaal mee gaat nemen! De eerste officiële tickets zijn vanaf vandaag te koop via de website (www.geuzenpop.nl) en via de officiële Facebook pagina (www.facebook.com/geuzenpop)

Deel: