De boyband East 17, die in de jaren ’90 furore maakte met de hits ‘Stay Another Day’ en ‘it’s Alright’, komt naar Nederland. De boyband is geboekt voor het evenement Remember the 90’s, dat plaats vindt op 18 oktober in de IJsselhallen te Zwolle. “Na hun aankondiging van de reünie shows samen met Atomic Kitten in Groot Brittannië, hebben we direct contact gelegd met het management. De mannen hebben nog steeds te smaak te pakken en bij ons staan ze voor het eerst weer live op het podium in Nederland”, aldus organisator Daan van den Nouweland. Ondanks dat de tournee met Atomic Kitten en All Saints is afgeketst, gaat het concert in Zwolle wel door!

De band toerde in de jaren ’90 door heel Europa en waren immens populair. In de jaren ’90 behaalde zij in Nederland maar liefst 10 noteringen in de Nederlandse top 40. Op het evenement staan nog meer artiesten geboekt zoals Paul Elstak, Party Animals, Vengaboys, Nakatomi en Twenty 4 Seven.

De kaartverkoop voor het evenement Remember the 90’s is reeds gestart, meer informatie is te vinden op www.rememberthe90s.nl

Deel: