Vanaf oktober gaat Go Back To The Zoo weer op tournee door Nederland. De tour start op 17 oktober in het Paard in Den Haag en wordt op 13 november in Vera in Groningen afgesloten. Voorafgaand aan de najaarstournee is Go Back To The Zoo de komende maanden nog veelvuldig op diverse festivals te zien. Na vier instore optredens op Record Store Day aanstaande zaterdag (in Kroese Nijmegen en Arnhem, ’t Oor Almere en Velvet Amersfoort) reist de groep door naar Schijndel waar ze om 01.00 uur de Jack Daniels Stage op Paaspop afsluit. Op 5 mei speelt Go Back To The Zoo op de Bevrijdingsfestivals in Den Bosch en Utrecht, staat op 29 mei op Oerrock en 15 juni op Julianapop. In juli is de band onder andere te zien op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde.

In februari van dit jaar bracht Go Back To The Zoo haar derde album ZOO uit. Na (I Just Wanna) Milkshake is van dat album onlangs de tweede single Head Up High verschenen. Naast (I Just Wanna) Milkshake en Head Up High bevat ZOO ook de single Charlene die Go Back To The Zoo in de zomer van 2012 uitbracht.

GO BACK TO THE ZOO LIVE
19 april: RSD optredens in Kroese Nijmegen en Arnhem, OOR Almere en Velvet Amersfoort en Paaspop
05 mei: Bevrijdingsfestivals Den Bosch en Utrecht
29 mei: Oerrock, Ureterp
15 juni: Julianapop, Julinadorp
25 juli: Zwarte Cross, Lichtenvoorde
17 oktober: Paard, Den Haag
18 oktober: Muziekgieterij, Maastricht
23 oktober: Doornroosje, Nijmegen
24 oktober: Effenaar, Eindhoven
25 oktober: Metropool, Hengelo
06 november: Paradiso, Amsterdam
13 november: Vera, Groningen

Foto (c) Hans Kreutzer, archief Maxazine.nl

Deel: