De lijst met topartiesten voor het grootste festival met muziek van eigen bodem lijkt schier oneindig. Op Dutch Valley 2014 zullen ook de feestbeesten van The Partysquad, de Koningin van het Levenslied Marianne Weber, dj Phalerieau (ofwel BNN’s Valerio Zeno), Wolter ‘Viva Hollandia’ Kroes, rapper Negativ, Neerlands dancepionier DJ Jean en de 90’s helden van T-Spoon optreden. Dat heeft de organisatie vandaag bekend gemaakt. Dutch Valley is op zaterdag 9 augustus a.s. in recreatiegebied Spaarnwoude.

En op die dag staan al tal van andere topartiesten uit eigen land geprogrammeerd: The Opposites, Frans Bauer, Ilse DeLange, Jan Smit, Gerard Joling, Kensington, Yellow Claw, Danny de Munk, Niels Geusebroek, The Flexican & MC Sef, DI-RECT, Jeroen van der Boom, Roy Donders en de Party Animals. De qua muziekstijlen en persoonlijkheden enorm diverse line-up staat gelijk aan de evenredig grote variatie aan stijlen en artiesten uit eigen land. Het is tegelijk de kracht van Dutch Valley en het bewijst de uniciteit van het festival dat voor de vierde keer in successie gehouden wordt.
Het open lucht festival biedt rock, dance, pop, rap en Nederlandstalig genre, vertolkt door alleen de beste artiesten van eigen bodem. Over bodem gesproken, Dutch Valley wordt gehouden in een adembenemend mooie en natuurlijke omgeving van recreatiegebied Spaarnwoude, de vallei en de groene heuvels tussen Amsterdam en Haarlem. De zintuigen van muziekliefhebbers worden op zaterdag 9 augustus a.s. meer dan ooit geprikkeld.

Het festival hanteert een vooruitstrevend en gunstig prijsbeleid. De toegangsprijs voor volwassenen is €49,00. De entree voor kinderen (tot en met twaalf jaar) bedraagt zelfs maar €15,00. Overigens worden volgende maand nog eens een reeks topartiesten bekend gemaakt. Uiteindelijk zullen er op de negen diverse podia, waaronder de indrukwekkende Main Stage in de vallei, zo’n 90 optredens worden verzorgd!

Dutch Valley Festival met o.a. Jan Smit, The Partysquad, Gerard Joling, Ilse DeLange, Yellow Claw, Niels Geusebroek & band, Frans Bauer, Marianne Weber, The Opposites, DI-RECT, Roy Donders, Jeroen van der Boom, Monique Smit & Tim Douwsma, Kensington, The Flexican & MC Sef, Danny de Munk, Phalerieau, Jody Bernal, T-Spoon, Fajah Lourens, DJ Jean en Kraantje Pappie.
Datum: zaterdag 9 augustus 2014
Lokatie: Velsen Valley, Spaarnwoude
Tijd: van 13.00 uur tot 23.00 uur

Tickets
Tickets voor Dutch Valley kosten €49,00 (kinderen t/m 12 jaar betalen €15,00) en zijn verkrijgbaar op www.dutchvalleyfestival.nl.

Deel: