Drie mannen die elkaar kennen van Swingin’ Groningen, Martijn Barkhuis, Paul van Put en Marcel Schlaman hebben de handen ineen geslagen om een nieuw Jazz-cross club event in de brand nieuwe club van het News Cafe te organiseren, JAZZBEATS. Met de eerste editie op vrijdagavond 18 april. A complete night out! Met van 21:00 tot 02:00 een doorlopend programma. De line up van de avond bestaat uit: Anne-Lie Persson, Ntjam Rosie en DJ Maestro.

De avond begint met de jazz van Zweeds-Groningse Anne-Lie Persson. Voor de kenners onder ons, ze komt met de volgende bezetting: Ruud Vleij op Bas, Tony Hoyting op Keys en Job Posthuma op gitaar. Anne-Lie zal nummers spelen van haar debuutalbum ‘April in June’ welke op 21 maart vorig jaar is uitgebracht. Een cd in de muzikale traditie van zangeressen als Silje Nergaard en Viktoria Tolstoy, maar ook geïnspireerd op het werk van Norah Jones. Sfeervolle vocale jazz om de avond mee op te warmen, waarna er een spetterend concert zal plaats vinden van Ntjam Rosie.

Deel: