Met de komst van Kraantje Pappie, Brother & Bones, Gecko, Powerman 5000, Intergalactic Lovers, Afterpartees, Birth Of Joy, Nina Nesbitt en Paceshifters is het programma van Pinkpop 2014 compleet. Deze negen acts vormen samen het programma van het nieuwe podium: Stage 4. Al eerder kondigde de organisatie de komst van een nieuw, vierde podium aan. Een kleiner intiem podium in een sfeervolle tent met ruimte voor nieuwe acts. Er worden drie acts per dag geprogrammeerd op het podium dat is gesitueerd naast de ingang op het terrein van de voormalige Openlucht Bioscoop. Met de komst van Stage 4 is het ook tijd om het team van podiumpresentatoren, nu bestaande uit Giel Beelen en Eric Corton, aan te vullen met een derde gezicht. Marco Roelofs maakt dit jaar zijn opwachting als nieuwe podiumpresentator. Echt helemaal nieuw is Marco natuurlijk niet, hij was in het verleden al als presentator van de TV uitzendingen van Pinkpop op Nederland 3 te zien en hij speelde met zijn band De Heideroosjes al meerdere malen op het festival.

ZATERDAG 7 JUNI: 14.30-23.00 UUR
THE ROLLING STONES * JOHN MAYER * FLOGGING MOLLY * ED KOWALCZYK * BASTILLE * JOE BONAMASSA * HAIM * EPICA * WHITE LIES * THÉ LAU/THE SCENE * LES DJINNS * GECKO * AFTERPARTEES * PACESHIFTERS

ZONDAG 8 JUNI: 12.45-23.00 UUR
ARCTIC MONKEYS * EDITORS * ED SHEERAN * THE KOOKS * CHEF’SPECIAL * ROBERT PLANT AND THE SENSATIONAL SPACE SHIFTERS * PAOLO NUTINI * RUDIMENTAL * LIMP BIZKIT * NORTH MISSISSIPPI ALLSTARS * JOHN NEWMAN * THE BOXER REBELLION * TWENTY ONE PILOTS * PORTUGAL. THE MAN * TAYMIR * BROTHER AND BONES * INTERGALACTIC LOVERS * NINA NESBITT

MAANDAG 9 JUNI: 12.00-23.00 UUR
METALLICA * AVENGED SEVENFOLD * BIFFY CLYRO * ROB ZOMBIE * MASTODON * ARCADE FIRE * JAKE BUGG * STROMAE * KODALINE * JETT REBEL * GOGOL BORDELLO * BOMBAY BICYCLE CLUB * YOUNG THE GIANT * GHOST * CLEAN BANDIT * KRAANTJE PAPPIE * POWERMAN 5000 * BIRTH OF JOY

Pinkpop is nog niet helemaal uitverkocht. Voor Zondag zijn er nog veel kaarten beschikbaar.

Deel: